BELI MANASTIR- FIŠIJADA-07.09.2019.G

Turistička zajednica Baranje u suradnji s Gradom Belim Manastirom i Osječko-baranjskom županijom ove godine u Belom Manastiru organizira prvo Prvenstvo Hrvatske u kuhanju fiša te Prvenstvo Baranje u kuhanju fiša. Neprepoznatljivija je ovo manifestacija grada Belog Manastira s izvrsnim i svake godine sve većim odazivom. Na prošlogodišnjem je natjecanju izbrojano rekordnih 200 kotlića, što ovo natjecanje čini najvećom Fišijadom u Hrvatskoj.

Ova manifestacija nije samo kulinarsko natjecanje u pripremanju najboljeg fiša – ona predstavlja tradiciju, kulturu, destinaciju, druženje, glazbu, dobru kapljicu i dobar zalogaj.

Fišijada će okupiti zaljubljenike u izvornu baranjsku gastronomiju u subotu, 7. rujna 2019. godine, s početkom u 16:00h, u centru Belog Manastira.

Uz glavni događaj, natjecatelje i posjetitelje zabavit će prigodan sajamski program kroz trajanje manifestacije, a za glazbeni dio pobrinut će se TS Melem, te zvijezda večeri – Indira Forza!

Kotizacija za Fišijadu iznosi 150kn te uključuje za 8 osoba: ribu, kruh, stol, drva, tanjure i pribor za jelo. Prijave se primaju do 2.09.2019.

Za ljubitelje konja u suradnji s Konjogojskom udrugom Baranja iz Branjinog Vrha organiziramo 10. Smotru svatovskih zaprega koja obuhvaća veliki broj natjecanja, a najzanimljivija je zasigurno BARANJSKA ALKA. Smotra će se održati u nedjelju 8.09.2019. u 10:00h na tzv. Vašarištu (izlaz i Belog Manastira prema Branjinom Vrhu).

Za sve informacije kontaktirajte Turističku zajednicu Baranje.

Tel: 031/702-080  ili e-mail: info@tzbaranje.hr

Izvor:Tz Baranje

Moglo bi vas zanimati

FESTIVAL VOLONTERSTVA- KARLOVAC- 21.09.2019.G.

POZIV ZA PRIJAVU ZA NAJVOLONTERA GRADA KARLOVCA, NAJBOLJEG ORGANIZATORA VOLONTIRANJA I ZA SUDJELOVANJE NA FESTIVALU …

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *