O nama

IN MAGIC CROATIA

TURISTIČKO INFORMATIVNI PORTAL

Jedinstveni portal o Hrvatskim ljepotama, tradiciji, turističkim destinacijama ali i o svim biserima Hrvatske koji nisu toliko poznati.

Toliko ljepote u našoj domovini, kulturna baština, tradicija svih dijelova Hrvatske, bogato kulturno nasljeđe, veliki broj dvoraca, kurija, crkvica, muzeji koji čuvaju spomen na slavnu povijest Hrvatskog naroda, vinske ceste koje skrivaju uistinu prekrasne vinske podrume, kušaonice vina koji svojim vinima zadovoljavaju okuse i onih najzahtjevnijih.

Rijeke, jezera veliki broj kupališta, najljepše plaže, skrivene uvale, predivne pješačke i biciklističke staze, od aktivno turizma pa sve do najave manifestacija i to na samo jednom mjestu u portalu informativno turističkog sadržaja, jedinstven po mnogo čemu.

Hrvatska od istoka do zapada sjevera i juga sve županije i njihovi gradovi sa svojim ljepotama prezentiraju svim ljubiteljima putovanja, otkrivanja i njegovanja tradicije prikazuju što imaju na jedinstvenom mjestu.

Jednostavno korištenje portala i dobivanje željenih informacija

IN MAGIC CROATIA, osim što je jedinstven po svojoj kompletnosti, obuhvaća širok spektar turističkog informiranja. Bilo da se radi o općinskim, gradskim ili županijskim manifestacijama koje se najavljuju ili su bile održane . Bilo da se radi o potpunoj turističkoj ponudi koju svaka od županija ima prilike promovirati. Kroz ovakav oblik oglašavanja moguće je pristupiti puno širem krugu javnosti.Od javnosti koja voli naš Jadran, ali ne može otkriti što ih to privlači ljepotama mora, do javnosti koja se želi odvažiti iskušati turističku ponudu ostatka Hrvatske – našega kontinenta, koji postaje prava oaza, pa i sinonim turističke raznolikosti.
Omogućiti turističku ponudu i potražnju na istome mjestu. Odgovore na sva turistička pitanja. Omogućiti rješavanje svih nedoumica oko posjete Lijepe Naše. Osposobiti interaktivne veze nas, koji smo glasnogovornici hrvatskog turizma i svakoga tko se interesira za isti. Prije svega, ovo je portal koji će na najbolji postojeći način – predstavljati Hrvatsku i njezine županije i gradove.

ŠTO JE TOČNO IN MAGIC CROATIA?

IN MAGIC CROATIA nudi:

– jedinstven i detaljan opis svih gradova i županija Republike Hrvatske, kao i njihove turističke ponude

– opis svih značajnijih odredišta koje se mogu obići i vidjeti u pojedinoj županiji

– pravovremeno informiranje tj. najavu svih važnijih događanja koja organizira Turistička zajednica pojedinih županija ili gradova

– pravovremeno informiranje tj. doživljaj s istih događaja nakon održavanja spomenutih

– novo u ponudi svih spomenutih jedinica lokalne samouprave (bilo da se radi o obnovi javnog dobra ili privatnim objektima koje su od javne koristi)

– interaktivnu platformu unutar koje će turisti moći postavljati svoja pitanja (također na hrvatskom, engleskom i njemačkom jeziku), te u vrlo kratkom periodu dobiti svoje odgovore na ista

– obuhvaćenost svih hrvatskih regija i njihovih ljepote na jednome mjestu

– jednostavno i brzo informiranje dostupno u bilo kojem trenutku

– dostupnost svugdje u svijetu

– besplatno korištenje od strane zainteresiranih turista

– široka ponuda paketa u svrhu zakupa reklamnog prostora

– promocija svih novih turističkih aparata i materijala od strane Zajednice Županija i inih državnih turističkih organizacija

– velika mogućnost širenja i unapređenja platforme kao takve