Uvjeti korištenja

Pristupanjem i/ili korištenjem portala inmagiccroatia.hr i svih povezanih poddomena domene te pripadajućeg sadržaja (npr. tekst, fotografije, video i audio snimke), aplikacija, sofvera i usluga koje se omogućavaju putem domene www.inmagicroatia.hr bez obzira na način korištenja, korisnik izričito pristaje bez ikakvih ograničenja ili rezervi na korištenje i uporabu web servisa u skladu s ovim Općim uvjetima korištenja (dalje u tekstu: „Uvjeti), a reguliranje svih pravnih odnosa koji proizlaze ili mogu proizaći iz korištenja/uporabe domene www.inmagiccroatia.hr vrši se u skladu s ovim Uvjetima.

Korištenjem sadržaja web servisa korisnik prihvaća sve rizike koji nastaju iz takvog korištenja te se obvezuje koristiti sadržaj isključivo za osobnu uporabu i na vlastitu odgovornost inmagiccroatia ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

Autorska prava

INmagicCroatia.hr polaže autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizualne i audio materijale, baze podataka i programerski kod). Osim autorskog sadržaja portala, na portalu se objavljuju i agencijske vijesti, vijesti iz drugih medija, cjelovite ili djelomično navedene i kao takve predstavljaju autorsko vlasništvo navedenih medija s navedenim obavezim izvorom informacija bilo teksta ili fotografija.

Ukoliko smatrate da je inmagiccroatia povrijedio Vaša autorska prava, slučaj će biti odmah razmotren, a sporni sadržaji bit će uklonjeni odmah po dokazu istinitosti sadržaja žalbe.

Pravila prenošenja članaka

Sadržaj na portalu inmagiccroatia.hr zaštićen je autorskim pravima. Neovlaštena uporaba bilo kojeg dijela portala s vlastitim sadržajem smatra se kršenjem autorskih prava portala i podliježe tužbi.

Sadržaj na portalu može se mijenjati, posuđivati, prodavati ili distribuirati samo uz dopuštenje vlasnika portala. Ako korisnik smatra da su na portalu povrijeđena autorska prava, dužan je o tome izvijestiti vlasnika portala koji će sporni tekst ili fotografiju ukloniti s portala.

Ako drugi medij prenosi sadržaj objavljen na portalu, inmagiccroatia.hr se mora jasno naznačiti kao izvor sadržaja. Ako se sadržaj s portala inmagiccroatia.hr prenosi na drugi digitalni medij, mora se staviti poveznica (link) prema tom sadržaju na inmagiccroatia.hr

Pravo na izmjene sadržaja i usluga

inmagiccroatia.hr zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave, te neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Korištenjem bilo kojeg sadržaja inmagiccroatia.hr portala smatra se da ste upoznati s najnovijim pravilima. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internet stranicama.

Poveznice na druge web stranice

inmagiccroatia.hr portal sastoji se od vlastitih sadržaja, sadržaja partnera i oglašivača, besplatnih sadržaja, sadržaja kreiranih od strane posjetitelja, te sadržaja s stranica turističkih zajednicate poveznica na vanjske stranice. Sadržaj na portalu koji je komercijalni bit će naglašen kao takav.

Sve sadržaje Sloboda.hr portala koristite na vlastitu odgovornost i Sloboda.hr ne može se smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem.

inmagiccroatia.hr linkove, tekstove i fotografije objavljuje u dobroj namjeri i ne može se smatrati odgovornim za sadržaje izvan portala.

Poslovni odnos između posjetitelja i oglašivača na i van portala inmagiccroatia.hr isključivo je stvar poslovnog dogovora posjetitelja i oglašivača. inmagiccroatia.hr ne snosi odgovornost ni za kakvu štetu nastalu oglašavanjem na svom portalu.

Zaštita privatnosti

inmagiccroatia.hr portal poštuje privatnost svojih korisnika i posjetitelja portala. Podatke iz procesa registracije, te ostale podatke o korisniku, inmagiccroatia.hr neće davati na uvid trećoj strani. Podaci o korisniku neće biti dostupni trećoj strani osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

inmagiccroatia.hr može u skladu sa zakonom prikupljati određene podatke o korisnicima dobivene tijekom korištenja portala (isključivo podaci o računalu i podaci o Internet provideru). Ove podatke inmagiccroatia.hr koristi kako bi imao informacije kojima bi poboljšao portal i njegove sadržaje dodatno usmjerio i prilagodio publici koja ga posjećuje.

inmagiccroatia.hr se obavezuje da će čuvati privatnost korisnika portala, osim u slučaju teškog kršenja pravila inmagiccroatia.hrportala ili nezakonitih aktivnosti korisnika.